Onze website is vernieuwd!

Blog

Blog: Vernieuwde GevenHout website

Onze website is vernieuwd!

Onze website is vernieuwd!

Heb je onze vernieuwde website al gezien? Er zijn een aantal visuele en technische punten vernieuwd en verbeterd. Voor de vaste gebruiker is er misschien niet veel veranderd, maar op de achtergrond is er veel verbeterd waardoor de website eenvoudiger te gebruiken is. In deze blog nemen we je mee door onze website.
 

Gericht op de zakelijke klant

Onze focus ligt op de zakelijke klant en daar past deze vernieuwde website uitstekend bij. Deze is nu nog meer gericht op hoveniers, aannemers en timmer- en bouwbedrijven. Bestellen zonder account is nog altijd mogelijk maar met een zakelijk account heb je een aantal voordelen:
- Scherpere productprijzen
- Projecten aanmaken
- Bestellingen inzien

Navigatie vereenvoudigd

De belangrijkste uitdaging was om de navigatie overzichtelijk te maken. Dit hebben we gedaan door twee menu’s te combineren naar één krachtig nieuw menu. Met het vernieuwde menu is het mogelijk geworden om rechtstreeks te selecteren op toepassingen, zoals vlonders. Het ontwerp heeft een rustige uitstraling en is meer gericht op eenvoudig bestellen.
 

Nóg sneller bestellen

Het bestelproces is makkelijk waardoor het bestellen van je producten nóg sneller en eenvoudiger gaat. Het gevulde winkelmandje is bijvoorbeeld altijd zichtbaar doordat het mee scrollt. Je hoeft hierdoor niet te ‘zoeken’ waar je je bestelling kan plaatsen. De vernieuwde website is vriendelijk in mobiel gebruik zodat je de producten direct aan je klant kan laten zien.
 


Technische verbeteringen

Naast de zichtbare aanpassingen, zijn er nog veel meer verbeterpunten doorgevoerd op de achtergrond. Deze technische aanpassingen zullen we hier niet gaan opsommen maar het is zeker een sterke verbetering voor het gebruik van de website.
 


Plannen voor de nabije toekomst

Ondanks dat er al veel verbeterd en vernieuwd is, blijven we plannen houden! We gaan direct verder aan de slag met o.a. een offerte configurator, de functie om facturen in te kunnen zien, het verbeteren van de snelheid en het uitbreiden van de productomschrijvingen. Kortom, wij zitten niet stil en doen er alles voor om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken!

Heb je een vraag over deze blog? Contact opnemen

Kan ik je ergens mee helpen?

Op zoek naar een specifiek product of een andere vraag? Laat een bericht achter en je ontvangt z.s.m antwoord.

Je bericht is met succes verzonden! We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag!