Retourneren hout - GevenHout

RetournerenRetourneren / Melding manco


Heb je jouw bestelling ontvangen, maar zie je gebreken of beschadigingen aan het hout? Vul dan z.s.m., doch uiterlijk binnen het redelijk termijn van max. 3 werkdagen, onderstaand formulier in en voeg foto’s van het beschadigde product bij. Wij zorgen samen met jou voor een oplossing. LET OP: Zonder duidelijke foto’s kunnen wij de melding niet in behandeling nemen.
 

Belangrijk 

 

Herroepingsrecht consumenten:

Als consument hebt je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van een reden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via GevenHout, Industriestraße 58, 47652 Weeze of via info@gevenhout.nl. Wij nemen dan (op werkdagen) binnen 24 uur contact met jou op. Voor het ontbinden van jouw koopovereenkomst kan je gebruikmaken van het onderstaande formulier of het Europese modelformulier voor herroeping. 
 

Retourneren en afhandeling

Een consument heeft wettelijk na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Na dit termijn vervalt het recht op herroeping. Na ontvangst van de goederen zal GevenHout binnen 14 dagen overgaan tot terugbetaling. Je dient de producten dus direct en in ieder geval niet later dan veertien dagen vanaf de dag waarop je je bij ons heeft gemeld over de herroeping van dit contract, aan ons te retourneren.
 
Retourneren van de goederen dient gedaan te worden naar:
Geven Holzhandel GmbH /GevenHout
Industriestrasse 58
47652 Weeze
tel. +31 (0) 85 401 0062
info@gevenhout.nl 

Retourneren

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht dien je het product met alle geleverde toebehoren en – voor zover mogelijk– in de originele staat en verpakking aan GevenHout te retourneren.  Bij binnenkomst wordt jouw terugzending allereerst gecontroleerd. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. De kosten voor het retour zenden – vanuit jouw huis naar ons bedrijfsadres – zijn voor je eigen rekening. Wij raden je aan ervoor te zorgen dat je in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter post bezorging of een vergelijkbaar document. Wij kunnen uiteraard de zending ook bij je ophalen. De kosten van de vervoerder worden dan aan jou doorberekend. Dit bedrag kan variëren e.e.a. afhankelijk van pakketgrootte.
 

Zichttermijn consument

Wanneer je de geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan GevenHout hebt teruggezonden, is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 14 dagen na ontvangst kan je jouw aankoop niet meer zonder reden annuleren.
De kosten voor het retour zenden – vanuit jouw huis naar onze webwinkel – zijn voor je eigen rekening. Eventuele schade ontstaan tijdens het retourneren is voor rekening en risico van de klant.
Je hoeft alleen te betalen voor waardevermindering van de goederen als deze waardevermindering het gevolg is van een behandeling van de goederen die niet nodig is/was om de aard, eigenschappen en functionaliteit van de goederen te controleren.  
 

Uitsluiting herroepingsrecht:

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op overeenkomsten met maatwerk, welke speciaal volgens de specificaties van de klant vervaardigd zijn. 
 

GevenHout hoeft uitsluitend retourzendingen van product / producten te accepteren indien:

het product / de producten niet tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper;
het product / de producten compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn;
het product / de producten ongebruikt zijn;
het product / de producten schoon zijn;
het product / de producten niet ingebouwd is / zijn geweest dan wel gemonteerd is / zijn geweest;
bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn en zich bevinden in de originele verpakking. Dit geldt ook voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
 

Modelformulier voor herroeping

Voor herroeping is men vrij in de manier waarmee men de herroeping kenbaar wilt maken. Je mag onderstaand formulier invullen. Maar je mag ook gebruik gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping .
Stuur het ingevulde formulier naar:
Geven Holzhandel GmbH / GevenHout
Industriestraße 58
47652 Weeze

Uiteraard mag je ook een email sturen naar:  info@gevenhout.nl 
Graag met het ordernummer zodat wij jou snel kunnen helpen. 

Meer informatie vind je onder onze algemene voorwaarden

Bij deze wil ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten herroepen:

Kan ik je ergens mee helpen?

Op zoek naar een specifiek product of een andere vraag? Laat een bericht achter en je ontvangt z.s.m antwoord.

Je bericht is met succes verzonden! We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag!