Retourneren hout - GevenHout

RetournerenHeb je jouw bestelling ontvangen, maar zie je gebreken of beschadigingen aan het hout? Vul dan z.s.m. onderstaand formulier in en voeg een foto van het beschadigde product bij. Wij zorgen samen met u voor een oplossing.
 

Belangrijk

 

 

Aangeven als retour

Je hebt het recht jouw bestelling tot 7 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van een reden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@gevenhout.nl. Wij nemen dan (op werkdagen) binnen 24 uur contact met jou op. Voor het ontbinden van jouw koopovereenkomst kan je gebruikmaken van het onderstaande Europese modelformulier voor herroeping. 
 

Retour zenden

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht dien je het product met alle geleverde toebehoren en – voor zover mogelijk– in de originele staat en verpakking aan houthandel Geven te retourneren. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden – vanuit jouw huis naar onze webwinkel – zijn voor je eigen rekening. Wij raden je aan ervoor te zorgen dat je in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter post bezorging of een vergelijkbaar document. Wij kunnen uiteraard de zending ook bij je ophalen. De kosten van de vervoerder worden dan aan jou doorberekend. Dit bedrag kan variëren van € 10,- tot € 210,- voor een grote pallet.
 

Zichttermijn

Wanneer je de geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan GevenHout hebt teruggezonden, is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 7 dagen kan je jouw aankoop niet meer zonder reden annuleren.
 

Artikel 11 Herroepingsrecht / Koop op afstand

Europees modelformulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en versturen indien je de overeenkomst wenst te herroepen, aan:

Geven Holzhandel GmbH
Industriestraße 58
D - 47652 Weeze
tel. +31 (0)85 2030 930
info@gevenhout.nl 

Bij deze wil ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten herroepen:

Kan ik je ergens mee helpen?

Op zoek naar een specifiek product of een andere vraag? Laat een bericht achter en je ontvangt z.s.m antwoord.

Je bericht is met succes verzonden! We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag!