GevenHout

Puur Hout

Door de natuur gemaakt - voor jouw project met passie geschaafd

GevenHout produceert, informeert en adviseert over buitenhout. Schaven, zagen, borstelen en spuit-borstelen wordt geheel op klantorder uitgevoerd. Met dit maatwerk zijn we in staat om mooi, fris en strak hout te leveren. We zijn de perfecte partner in buitenhout voor hoveniers, timmerbedrijven, houtbouwers, bouwbedrijven en natuur- en groenbedrijven.

Daan Geven

6 redenen om voor GevenHout te kiezen

wood

Specialisatie

Puur hout, dat is óns product en dat is waar we de beste in zijn. Wij richten ons volledig op buitenhout, bij ons geen aanverwante producten. Deze specialisatie stelt ons in staat om deskundig en adequaat te reageren op jouw vragen. Bovendien is het op deze manier mogelijk de prijzen laag te houden.

wood

Vakmanschap

Wij weten hoe belangrijk het is dat jouw project volgens planning verloopt en tot een vakkundig eindresultaat komt. Doordat wij de houtbewerkingen in eigen hand hebben is het proces optimaal te plannen. We kunnen flexibel omgaan met onze voorraad waardoor we kunnen inspelen op iedere klantvraag. Elke plank wordt visueel gecontroleerd voordat deze onze werf verlaat.

Altijd een oplossing

Onze specialisten anticiperen snel op jouw vragen. Daarnaast beschikken we over een zeer ruime voorraad en een modern machinepark. Hebben wij het gewenste product niet, dan schakelen we onze gespecialiseerde partners in om het voor jou op te lossen. We kunnen hiervoor een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van houtzagerijen, importeurs, agenten en houthandelaren.

wood

Duurzaamheid

Veruit het grootste deel van onze voorraad tropisch hardhout is FSC® gecertificeerd. Klanten worden door onze specialisten geadviseerd om hierin verantwoorde keuzes te maken. We streven naar 100% gebruik van al het hout, afval is geen uitval. We reproduceren reststukken naar een mooi nieuw product en houtspaanders worden ingezet voor het opwekken van nieuwe energie.

wood

Afspraak is afspraak

Op het moment dat de bestelling bevestigd is, is de leveringsdatum bekend. Onze medewerkers zijn zich ervan bewust, dat jij elke dag op een andere locatie werkt en dat de leverdag voor jou ontzettend belangrijk is. Alle processen zijn erop ingericht om deze datum na te komen. Dit lukt ons in 97,6% van de leveringen. Mochten er ondanks de voorzorgsmaatregelen toch problemen ontstaan, dan wordt alles in het werk gesteld om dit binnen 24 uur op te lossen!

Genoeg mooie woorden, we laten je liever zien wat we doen! Bel, mail ons of vraag een offerte aan.

Beleef onze mooie producten

Kan ik je ergens mee helpen?

Op zoek naar een specifiek product of een andere vraag? Laat een bericht achter en je ontvangt z.s.m antwoord.

Je bericht is met succes verzonden! We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag!