Bestelinformatie

Alle informatie omtrent bestellen en betalen kun je hier terecht op deze pagina. Van prijzen en levertijden tot betalingsmogelijkheden en verzendkosten, alles is hier gemakkelijk en snel te vinden.

Prijzen

Informatie omtrent dit onderwerp vind je in onze algemene voorwaarden.

Levertijd

Alle informatie omtrent levertijden vind je op de pagina leveringsinformatie.

Betalingsmogelijkheden

 • iDEAL
  iDEAL is in Nederland al jaren de een betrouwbare betaalmethode bij online shoppers. iDEAL maakt het mogelijk om via de eigen vertrouwde bankomgeving snel en veilig te betalen. Het maakt niet uit bij welke Nederlandse bank je een rekening hebt. iDEAL ondersteunt alle banken. Een iDEAL betaling wordt direct door ons verwerkt.

 • PayPal
  Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld – in meer dan 200 markten en in 25 verschillende valuta's.

 • CreditCard
  Bij GevenHout betaal je eenvoudig met Creditcard. Bij Creditcard denken mensen vaak niet direct aan achteraf betalen maar dat is het wel degelijk. Je betaal nu en de creditcard maatschappij haalt het geld op een later moment van je rekening.

 • Bankcontant
  Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid.

Verzendkosten

Informatie omtrent dit onderwerp vind je in onze algemene voorwaarden.