Ontdek de voordelen van een

Zakelijke account

GevenHout

Zakelijke prijs

Als zakelijke klant bij GevenHout profiteer je van speciale prijzen en kortingen die niet beschikbaar zijn voor particuliere klanten. Hierdoor kun je kosten besparen en betaalbare projecten realiseren.

Beheer en maak je offertes 24/7

Met een zakelijk account bij GevenHout kun je gemakkelijk 24/7 al je offertes maken en inzien, waardoor je niet altijd afhankelijk bent van de drukte op onze verkoop. Dit bespaart tijd voor jou en voor ons.

Ruim assortiment

Bij GevenHout heb je keuze uit ruim 900 artikelen met verwerkingsvoorschrift. Vind je binnen ons assortiment niet precies wat je zoekt? Geen probleem, wij helpen je graag met producten buiten ons assortiment.

Advies op maat

We zijn graag betrokken bij het realiseren van mooie projecten voor jou en je klanten. GevenHout biedt gespecialiseerd advies op maat en staat altijd voor je klaar. Onze verkopers leren jou en je bedrijf kennen, zodat we advies kunnen geven dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd.

Live voorraad

Op onze website kun je onze voorraden live bekijken, zodat je nooit voor verrassend lange levertijden komt te staan en je je project hierop kunt aanpassen.

Achteraf betalen op rekening

Met een zakelijk account bij GevenHout kan je gemakkelijk producten bestellen en achteraf op rekening betalen. Betaal je liever in termijnen? Ook dat is geen probleem bij GevenHout.

Klanten aan het woord

“Vanaf moment één beviel de samenwerking met GevenHout heel goed. Ze hebben een overzichtelijke website met een duidelijk overzicht van producten. De prijs/kwaliteit is goed en ik heb een contactpersoon die uitstekend meedenkt. GevenHout zou ik zeker bij iedereen aanbevelen.”


Freek Vermeulen

Vermeulen groenprojecten


Lees verder

Klanten aan het woord

''Voor ons project waren we op zoek naar Louro preto hout. Na gezocht te hebben via Google kwamen we terecht bij GevenHout. Zij leveren deze houtsoort tegen een aantrekkelijke prijs en ook nog eens snel. GevenHout is een goed bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.''


Ard Buijsen

Artisan Architects


Lees verder

Klanten aan het woord

''Toen we op zoek gingen naar een houtleverancier waren voor ons twee dingen belangrijk: prijs/kwaliteit en korte levertijden. Dit hebben we met GevenHout gevonden. Inmiddels werken we al jarenlang met elkaar samen. Ze leveren uitstekend hout tegen een marktconforme prijs. Bovendien zijn de communicatielijnen kort, is er een duidelijke voorraadbeheer en is de website uitstekend.''


Mathijs Wolfs

Guy Wolfs Hoveniersbedrijf


Lees verder

Klanten aan het woord - GevenHout
Klanten aan het woord - GevenHout
Klanten aan het woord - GevenHout