Bij GevenHout zijn we gespecialiseerd in hoogwaardig exterieur hout, perfect geschikt voor gebruik rondom en aan huis. Onze gewaardeerde klantenkring bestaat uit hoveniers, bouw- en timmerbedrijven, en houtbouwers die op maat gemaakte en prachtige creaties realiseren, voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers. Onze bedrijfsstrategie is stevig verankerd in kernwaarden zoals kwaliteit, betrouwbaarheid, uitstekende service en een ruime voorraad. Als groeiend bedrijf omarmen we ambitie en gaan we geen uitdaging uit de weg. We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Freelancer sociale media vanaf 8 uur

De uitdaging

We hebben de ambitie om onze sociale media activiteiten naar nieuwe hoogten te tillen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven ZZP'er die zich met vol enthousiasme op deze uitdaging wil storten. Op dit cruciale moment in de ontwikkeling van GevenHout, zijn we op zoek naar een getalenteerde freelancer die zich bij dit project wil aansluiten.

Jouw rol

In het afgelopen jaar zijn de fundamenten gelegd voor het sociale media beleid. Nu ligt er een mooie taak: GevenHout is op zoek naar een creatieve geest die niet alleen berichten kan ontwerpen binnen bestaande kaders, maar ook in staat is om videocontent te creëren en te bewerken voor onze sociale kanalen. Je bent vrij om je werklocatie te kiezen, maar we waarderen het als je wekelijks een halve dag bij ons in Weeze Duitsland bent. Dit biedt je de gelegenheid om content te creëren en tegelijkertijd een band met ons bedrijf op te bouwen. Daarnaast zal je een rol spelen in onze online advertentiestrategie, waarbij onze advertising partner jouw geleverde videocontent zal inzetten voor doeltreffende advertenties op sociale kanalen.

Wat we verwachten

  • Ervaring in het beheren van sociale mediaplatforms en het ontwikkelen van content.
  • Creativiteit om inhoud te produceren die opvalt en resoneert met onze doelgroep.
  • Analytisch vermogen om gegevens te interpreteren en inzichten te gebruiken om strategische beslissingen te onderbouwen.
  • Zelfstartend en proactief, in staat om zelfstandig onze sociale media activiteiten te leiden.

Wat wij bieden

  • Een stimulerende omgeving waar jouw ideeën en inspanningen echt het verschil kunnen maken.
  • Een zelfstandige opererende marketingafdeling met een vooruitstrevend budget.
  • Flexibiliteit als ZZP'er, zodat je jouw werk kunt afstemmen op jouw eigen schema.

Ben jij klaar om onze online aanwezigheid te versterken en een tastbare impact te maken? Stuur me een e-mail op debby@gevenhout.nl met een korte introductie en jouw ervaring in contentproductie, aanpassen en sociale media.

Meer over GevenHout